Over Café de Haven

Wie café de Haven zegt, zegt de sluis. En andersom. Ze hebben een rijke, gezamenlijke historie die teruggaat naar 1876. In dat jaar begint Frans Demmenie een tapperij in z’n woonkamer. Daarmee is de huiskamersfeer verklaard die tot op de dag vandaag onlosmakelijk met het café is verbonden. Anno 2018 is er veel veranderd, maar is het nog steeds de huiskamer die je altijd gewild hebt.

Meer over Café de Haven

Havenagenda.

  • vri 27/0160+ Cafe

    De Haven is altijd al laagdrempelig maar soms is de stap om alleen het café in te gaan er net eentje te veel. Op de laatste vrijdag van de maanden januari, februari en maart ben je vanaf 15.00 uur welkom in het 60+  Cafe. Hier ontmoet je weer echte mensen met een lekker drankje in de hand.

Bekijk de Havenagenda

Havennieuws.

  • Nieuw 60+ Cafe

    Lekker weer onder de mensen zijn en de dingen in het leven bespreken in een fijne omgeving. Op de laatse vrijdag van de maand organiseren we weer iets nieuws: het 60+ Cafe. Kom lekker binnen en met elkaar maken we het gezellig. Net als vroeger, je weet het echt nog wel.

  • Eten in januari

    Dry Januari betekend even pas op de plaats met het alcohol gebruik. Daar is niets mis mee. Daarom leggen we het accent deze maand nog meer op het eten. ( En daarbij kan je natuurlijk ook alcoholvrij drinken) Reserveer daarom snel een tafeltje voor het weekend en laat je verrassen.

Meer Havennieuws

Haven Roast
Havenspeciaal.

Haven Roast

De wisselende gerechten uit de Havenkeuken zijn heerlijk. Vlees, vis of Vega? Wendy maakt het met veel liefde!

Bekijk het Havenmenu