Over Café de Haven

Wie café de Haven zegt, zegt de sluis. En andersom. Ze hebben een rijke, gezamenlijke historie die teruggaat naar 1876. In dat jaar begint Frans Demmenie een tapperij in z’n woonkamer. Daarmee is de huiskamersfeer verklaard die tot op de dag vandaag onlosmakelijk met het café is verbonden. Anno 2018 is er veel veranderd, maar is het nog steeds de huiskamer die je altijd gewild hebt.

Meer over Café de Haven

Havenagenda.

Er zijn geen actuele agendapunten beschikbaar.

Bekijk de Havenagenda

Havennieuws.

  • Boergondelen 2019

    Voor het vaarseizoen van 2019 kunt u geen Boergondelen meer boeken. Met een groep gaan varen en toch genieten van lekker eten? Neem contact op met de Havenmeester. Hij regelt voor u een vaararrangement op maat.

  • Sunday Roast/Weekend Roast

    Door het succes van vorige winter serveren we onze Sunday Roast niet meer alleen op zondag maar het hele weekend. Dus elke vrijdag, zaterdag en zondag weer een ander smakelijk seizoensgerecht welke we bekend maken op FB en Instagram. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd de Biefstuk van Kees met die heerlijke Havensaus of de saté van kippendij komen eten. Wil je een speciaal menuutje van Wendy? Neem dan kontakt op met de Havenmeester.
     

Meer Havennieuws

Hertog Jan Lentebock
Havenspeciaal.

Hertog Jan Lentebock

Hertog Jan Lentebock is een romig goudgeel seizoensbier met een fruitige smaak en ‘n stevige afdronk en 7,2 % alc.

Bekijk het Havenmenu