Over Café de Haven

Wie café de Haven zegt, zegt de sluis. En andersom. Ze hebben een rijke, gezamenlijke historie die teruggaat naar 1876. In dat jaar begint Frans Demmenie een tapperij in z’n woonkamer. Daarmee is de huiskamersfeer verklaard die tot op de dag vandaag onlosmakelijk met het café is verbonden. Anno 2018 is er veel veranderd, maar is het nog steeds de huiskamer die je altijd gewild hebt.

Meer over Café de Haven

Havenagenda.

  • vri 07/02besloten feest vanaf 20.30 uur

    Vanavond wordt het weer groot feest in de Haven. Jammer als je geen uitnodiging hebt want dan moet je deze gezelligheid echt missen. Wil je de gezelligheid van een huiskamer cafe toch een keer voor jezelf? Neem dan contact op met de Havenmeester. Hij regelt het.

Bekijk de Havenagenda

Havennieuws.

  • Sunday Roast/Weekend Roast

    Elk weekend serveren we een nieuw gerecht; De Weekend Roast. Dus elke vrijdag, zaterdag en zondag weer een ander smakelijk vlees, vis of vegetarisch gerecht welke we bekend maken op FB en Instagram. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd van de kaart de Biefstuk van Keurslager Kees met die heerlijke Havensaus of een ander gerecht kiezen. Wil je een speciaal menuutje van Wendy? Neem dan kontakt op met de Havenmeester.
     

Meer Havennieuws

Hertog Jan Dubbel Gerijpte Bock
Havenspeciaal.

Hertog Jan Dubbel Gerijpte Bock

Een uitgesproken seizoensbier: donker en volmondig. Moutig en bitterzoet met tonen van karamel en cacao. Mooi robijnrood van kleur met 6,5 % alcohol. Heel lekker bij een stoofpotje.

Bekijk het Havenmenu