Over Café de Haven

Wie café de Haven zegt, zegt de sluis. En andersom. Ze hebben een rijke, gezamenlijke historie die teruggaat naar 1876. In dat jaar begint Frans Demmenie een tapperij in z’n woonkamer. Daarmee is de huiskamersfeer verklaard die tot op de dag vandaag onlosmakelijk met het café is verbonden. Anno 2018 is er veel veranderd, maar is het nog steeds de huiskamer die je altijd gewild hebt.

Meer over Café de Haven

Havenagenda.

Er zijn geen actuele agendapunten beschikbaar.

Bekijk de Havenagenda

Havennieuws.

  • Kermis in je Eendje?

    Er zijn nog geen versoepelingen waardoor we op onze locatie toch nog Kermisactiviteiten zouden kunnen organiseren. De 1,5 meter regel is de grote spelbreker maar ieders gezondheid gaat voor. En zeg zelf.... beperkingen tijdens de Kermis??? 

  • De Havenhütte To Go en Take Away

    Maak je graag een ommetje? Dan kun je je wandeling of fietstocht langs de Braassem nog leuker maken met een bezoek aan de Haven. Is het terras vol of wil je wat meenemen voor in de boot, voor op de kade of voor onderweg? Bestel dan bij de Havenhütte en geniet van de meest historische plek van Roelofarendsveen.

Meer Havennieuws

HERTOG JAN WEIZENER
Havenspeciaal.

HERTOG JAN WEIZENER

Het lekkerste biertje voor op het terras. Het beste van duits tarwebier en het belgische witbier maakt samen de licht verkoelende jedoch iets wat alcoholische versnapering die je niet wil missen.

Bekijk het Havenmenu