Over Café de Haven

Wie café de Haven zegt, zegt de sluis. En andersom. Ze hebben een rijke, gezamenlijke historie die teruggaat naar 1876. In dat jaar begint Frans Demmenie een tapperij in z’n woonkamer. Daarmee is de huiskamersfeer verklaard die tot op de dag vandaag onlosmakelijk met het café is verbonden. Anno 2018 is er veel veranderd, maar is het nog steeds de huiskamer die je altijd gewild hebt.

Meer over Café de Haven

Havenagenda.

Bekijk de Havenagenda

Havennieuws.

 • De Havenhütte To Go en Take Away

  Maak je graag een ommetje? Dan kun je je wandeling of fietstocht langs de Braassem nog leuker maken met een bezoek aan de Haven. Is het terras vol of wil je wat meenemen voor in de boot, voor op de kade of voor onderweg? Bestel dan bij de Havenhütte en geniet van de meest historische plek van Roelofarendsveen.

 • Veiligheid in Coronatijd

  We doen het samen

  Wij doen ons best om u een gezellig, leuk en veilig bezoek te laten hebben. Wij vertrouwen erop dat u alleen komt als u daadwerkelijk klachtenvrij bent. We checken dit nog even voordat u plaats neemt op het terras. Voor een plekje op het terras moet u reserveren. Dit ook ter plekke.

  1,5 meter

  Hou rekening met elkaar. Respecteer de 1,5 meter regel en let op de naleving hiervan. Dan blijft het gezellig. Twijfelt u? Ga voor uw eigen veiligheid. We ontvangen u graag later weer.

  Tafel

  U kunt met 2 personen aan een tafel. Behoort u tot hetzelfde huishouden dan kunt u met maximaal 4 personen aan een tafel.

  Reserveren

  Bij ons kun je altijd binnen lopen voor spontane koffietjes, lunch en borrels. We reserveren dan ter plekke een tafel en noteren je gegevens. Liever zeker van een tafeltje dan is reserveren altijd een goed idee. Dit kan telefonisch op 071 3312374. Wij zullen dan direct naar uw gezondheid informeren. U kunt per 2 personen reserveren. Behoort u tot hetzelfde huishouden dan kunt u met maximaal 4 personen aan een tafel.

  Toiletbezoek

  Voor het gebruik van het toilet dient u uw handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen

  De Havenarbeiders maken er samen met u graag een geslaagd bezoek van

   

   

   

   


   

Meer Havennieuws

HERTOG JAN WEIZENER
Havenspeciaal.

HERTOG JAN WEIZENER

Het lekkerste biertje voor op het terras. Het beste van duits tarwebier en het belgische witbier maakt samen de licht verkoelende jedoch iets wat alcoholische versnapering die je niet wil missen.

Bekijk het Havenmenu