Over Café de Haven

Wie café de Haven zegt, zegt de sluis. En andersom. Ze hebben een rijke, gezamenlijke historie die teruggaat naar 1876. In dat jaar begint Frans Demmenie een tapperij in z’n woonkamer. Daarmee is de huiskamersfeer verklaard die tot op de dag vandaag onlosmakelijk met het café is verbonden. Anno 2018 is er veel veranderd, maar is het nog steeds de huiskamer die je altijd gewild hebt.

Meer over Café de Haven

Havennieuws.

  • Zomeravond Diner

    In de vakantieweken zijn onze openingstijden flexibel. Dit is afhankelijk van het weer. Als het mogelijk is kunt u ook in de avond komen dineren.

    Wij proberen dat zoveel mogelijk via Social Media bekend te maken. U kunt natuurlijk altijd even zelf bellen om te informeren en te reserveren., 071 3312374.

  • Reserveer je bijzondere plekje!

    We zijn open maar vinden het fijn als je vooraf reserveert. Het café is niet groot dus voorkom een teleurstelling. Reserveer je plekje bij voorkeur telefonisch op 071 3312374. Is het terras vol en passeer je op de fiets, met de boot of te voet? De doorloop snelheid op het terras is hoog. Er komt vast weer een plekje vrij. Je kunt altijd aan de sluis en op de kade zitten. Ook daar schijnt de zon!

    Dus maak je ommetje langs de Braasssem en bezoek ons aan de Noordkade.

Meer Havennieuws

HJ Grand Prestige 2018
Havenspeciaal.

HJ Grand Prestige 2018

Het lekkerste speciaal bier van Hertog Jan. Deze kroonjuweel is extra gerijpt in de kelders van 't Haventje voor een vollere harmonieuze smaak en beweegt al richting port.  Verrassend lekker met 10 % alcohol.

Bekijk het Havenmenu