Iets te vieren?

Wie denkt dat je bij De Haven – naast de gezelligheid – alleen voor een biertje, een wijntje en een schaaltje met bittergarnituur terecht kunt, zit er helemaal naast. Want zo klein het café is, zo divers is het aanbod. Je kunt het zo gek niet bedenken, of Don en Wendy regelen het. Of je regelt het zélf; dat kan natuurlijk ook. Zomaar een greep uit de vele mogelijkheden…

Lekker eten in huiselijke sfeer

Natuurlijk is er de uitgekiende borrelkaart voor de kleine trek, maar je zult verrast staan van de culinaire mogelijkheden die De Haven biedt. Geen zin om te koken? Laat je in het weekend verrassen door een heerlijke dagschotel. Altijd weer spannend wat Don op de schoolbordjes heeft geschreven.

Gezellig een tafel reserveren en je laten verwennen met een driegangendiner? Wordt geregeld. Ontbijten, lunchen? De Haven is niks te dol. Met het eigen voetbalteam, de meidengroep of hobbyclub genieten van een gezellig diner? De Haven maakt het mogelijk. Bruis je van ideeën en neem je liever je eigen hapjes of zelf gebakken taart mee? Wat jij wil. Het kan geregeld worden.

Besloten feest

Een huwelijk, een verjaardag of ander jubileum? Vier het op vrijdag. Heerlijk zo’n besloten feest met vrienden en familie. De Haven neemt je alle zorgen en voorbereidingen uit handen. Alsof je in je eigen kamer staat te hossen. Taart, hapjes en speciale wensen? Er is veel mogelijk.

En er is meer..

En er is meer. Ooit genoten van de heerlijke cocktails op een zwoele zonnige zondagmiddag. Al eens zo’n gezellige wijn- en kaasavond meegemaakt? De kreeft van de barbecue al geproefd? De Haven is gek op tussentijdse verrassingen, dus hou die agenda in de gaten.

Dus wil je iets speciaals? Bel of mail Don. Hij regelt ‘t.