Actueel

Havenagenda.

  • zondag 31 mei 2020 Dinner at Home

    Natuurlijk laten we het Walking Dinner dit jaar niet zomaar voorbij gaan. Op eerste Pinksterdag organiseren we daarom het Dinner@Home. We vullen een box met de gerechten die anders tijdens het Walking Dinner geserveerd zouden worden. Om het actieve deel er toch in te houden wordt er niet bezorgd maar kunt u deze op 31 mei ophalen op het Noordplein. Een box reserveer je door voor 28 mei een voucher te kopen bij Restaurant Hogenboom, Restaurant Wagenaar, 't Veen eten en drinken of 't Haventje.

Havennieuws.

  • Lekkers to go/take away

    Tijdens de lock down kunt u toch terecht bij de  Haven. Vanuit een speciaal loket zijn diverse lekkers to go verkrijgbaar. Het Café, terras en dus ook het toilet zijn gesloten. U kunt wel in het zonnetje op de kademuur uitrusten van de wandeling of fietstocht. Kijk even op de kaart voor een meeneem-lunch of iets voor aan boord.

  • Sunday Roast/Weekend Roast

    Elk weekend serveren we een nieuw gerecht; De Weekend Roast. Dus elke vrijdag, zaterdag en zondag weer een ander smakelijk vlees, vis of vegetarisch gerecht welke we bekend maken op FB en Instagram. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd van de kaart de Biefstuk van Keurslager Kees met die heerlijke Havensaus of een ander gerecht kiezen. Wil je een speciaal menuutje van Wendy? Neem dan kontakt op met de Havenmeester.