Actueel

Havenagenda.

Er zijn geen agendapunten beschikbaar.

Havennieuws.

 • maandagmenu

  Deze zomer serveren we elke maandag weer een speciaal zomersmenu. Op maandag zijn we open van 10.30 uur tot sluit. Dat betekent dat je ook op maandag niet zelf hoeft te koken en je lekker aan de sluis kan zitten. Kijk op Facebook of Instagram wat het menu van deze maandag  is en bel 071 3312374 om te reserveren. Is het deze maandag niet jouw menu? Je kan ook iets van de kaart kiezen.

 • Dinsdag open

  In juli en augustus zijn wij ook open op dinsdag van 10.00 tot 18.00 uur.

 • Boergondelen 2019

  Voor het vaarseizoen van 2019 kunt u geen Boergondelen meer boeken. Met een groep gaan varen en toch genieten van lekker eten? Neem contact op met de Havenmeester. Hij regelt voor u een vaararrangement op maat.

 • Sunday Roast/Weekend Roast

  Door het succes van vorige winter serveren we onze Sunday Roast niet meer alleen op zondag maar het hele weekend. Dus elke vrijdag, zaterdag en zondag weer een ander smakelijk seizoensgerecht welke we bekend maken op FB en Instagram. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd de Biefstuk van Kees met die heerlijke Havensaus of de saté van kippendij komen eten. Wil je een speciaal menuutje van Wendy? Neem dan kontakt op met de Havenmeester.