Actueel

Havenagenda.

 • vrijdag 15 januari 2021 De Havenhütte To Go en Take Away

  Op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.30 uur is de Havenhütte To Go en Take Away weer open voor heerlijke seizoensdranken, koffie, verse soep, huisgemaakte taarten, bocadillo's en meer. 

Havennieuws.

 • De Havenhütte To Go en Take Away

  Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je je wandeling of fietstocht langs de Braassem nog leuker maken door een warme Chocomel, koffie en een taartje To Go bij de Sluis. Kom je verwarmen met verse soep, warme dranken en lekkere broodjes. Bestel bij de Havenhütte en geniet van de meest historische plek van Roelofarendsveen.

 • Veiligheid in Coronatijd

  We doen het samen

  Wij doen ons best om u een gezellig, leuk en veilig bezoek te laten hebben. Wij vertrouwen erop dat u alleen komt als u daadwerkelijk klachtenvrij bent. We checken dit nog even voordat u plaats neemt op het terras. Voor een plekje op het terras hoeft u niet te reserveren.

  1,5 meter

  Hou rekening met elkaar. Respecteer de 1,5 meter regel en let op de naleving hiervan. Dan blijft het gezellig. Twijfelt u? Ga voor uw eigen veiligheid. We ontvangen u graag later weer.

  Tafel

  U kunt met 2 personen aan een tafel. Behoort u tot hetzelfde huishouden dan kunt u met maximaal 6 personen aan een tafel.

  Reserveren

  Bij ons kun je altijd binnen lopen voor spontane koffietjes, lunch en borrels. We reserveren dan ter plekke een tafel en noteren je gegevens. Liever zeker van een tafeltje dan is reserveren altijd een goed idee. Dit kan telefonisch op 071 3312374. Wij zullen dan direct naar uw gezondheid informeren. U kunt per 2 personen reserveren. Behoort u tot hetzelfde huishouden dan kunt u met maximaal 6 personen aan een tafel.

  Toiletbezoek

  Voor het gebruik van het toilet dient u uw handen te desinfecteren.

  De Havenarbeiders maken er samen met u graag een geslaagd bezoek van

   

   

   

   


   

 • Bakkie aan Boord/Take Away

  Is het terras vol, wandelt of fietst u langs of blijf je liever in je eigen bootje? Maak dan gebruik van de take-away mogelijkheden of bestel een Bakkie voor aan boord. Koffie met lekkers, lunch, borrel en diner er is iets wat jij mee wil nemen. Telefonisch bestellen kan ook 071-3312374.

 • Sunday Roast/Weekend Roast

  Elk weekend serveren we een nieuw gerecht; De Weekend Roast. Dus elke vrijdag, zaterdag en zondag weer een ander smakelijk vlees, vis of vegetarisch gerecht welke we bekend maken op FB en Instagram. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd van de kaart de Biefstuk van Keurslager Kees met die heerlijke Havensaus of een ander gerecht kiezen. Wil je een speciaal menuutje van Wendy? Neem dan kontakt op met de Havenmeester.