Actueel

Havenagenda.

 • Nederland - Frankrijk Friday 21 June 2024

  Dit kan zo maar eens de mooiste wedstrijd van dit EK worden. Wil je vooraf aan de wedstrijd iets lekkers uit de franse keuken eten? Reserveer dan je plekkie. Hou de socials in de gaten voor het menu.

 • Nederland - Oostenrijk Tuesday 25 June 2024

  De laatste poulewedstrijd valt op de dinsdagavond. Maar natuurlijk zijn we vandaag wel open zodat je voor (of na) de wedstrijd iets lekkers uit de Oostenrijkse keuken kan komen eten. 

 • 60+ café Juni Friday 28 June 2024

  Dwars door alle voetbalwedstrijden heen is het toch weer de laatste vrijdag van de maand geworden. Dus tijd voor gezelligheid. We beginnen om 15.00 uur. Wil je na afloop blijven eten, laat het ons alvast even weten.  

Havennieuws.

 • Nu op de tap Haven: Blond

  Op één van de tapzuilen zit een heel bijzondere lens; ons eigen logo. Op deze tap staat nu ons eigen bier: Haven Blond.

  Dit fruitig gehopte blonde bier heeft tonen van tropisch geel fruit, 5% alcohol, en met haar zachte afdronk is het deze zomer één van de blonde toppertjes op ons terras.

 • EK Voetbal

  Tijdens het EK kun je de meeste wedstrijden ook in het café bekijken. Op de avonden dat Nederland speelt kun je in ieder geval blijven eten en serveren we weer iets uit de keuken van het land van de tegenstander. Speelt Nederland niet dan kun je gewoon van de kaart kiezen. 

 • Nieuw 60+ Cafe

  Lekker weer onder de mensen zijn en de dingen in het leven bespreken in een fijne omgeving. Op de laatse vrijdag van de maand, soms op een andere vrijdag, organiseren we nog steeds het 60+ Cafe. Kom lekker binnen en met elkaar maken we het gezellig. Net als vroeger, je weet het echt nog wel. We beginnen om 15.00 uur.