Actueel

Havenagenda.

 • Dineren aan de Sluis 24 juli Wednesday 24 July 2024

  Vanavond kunt u dineren aan de Sluis en hebben we naast de kaart een heerlijk pannetje met Mosselen. Reserveer snel een plekje.

 • 60 + Cafe Juli Friday 26 July 2024

  We beginnen weer vanaf 15.00 n uur. Binnen en/of buiten. Het wordt weer gezellig. Wil je blijven eten? Laat het dan alvast even weten.

 • pizzaweekend 2 3 en 4 augustus Friday 2 August 2024

  Dit weekend staat de hout gestookte oven van Fratelli e Pizza weer aan de Sluis. Zij weten hoe je de beste pizza's bakt. Daarnaast serveren we de lekkerste Anti Pasti en Italiaanse desserts uit de keuken van de Haven. Reserveren is beperkt mogelijk. Aanschuiven is het devies. Ervaar de sfeer en gezelligheid van een grande familia in Veenetie!

Havennieuws.

 • Dineren op donderdag

  Op donderdag kunt u deze zomer niet dineren bij de Haven maar wel bij Poco Màs, Noordhoek 19 in Roelofarendsveen. Reserveren 071 200 11 91

 • Vis aan de Haven

  Vis smaakt natuurlijk het lekkerst aan de Haven! In juli en augustus zijn we op maandag open voor diner en serveren we, naast de kaart, lekkere Visspecials. Kijk op de socials welke vissen er geserveerd worden.

 • Nu op de tap Haven: Blond

  Op één van de tapzuilen zit een heel bijzondere lens; ons eigen logo. Op deze tap staat nu ons eigen bier: Haven Blond.

  Dit fruitig gehopte blonde bier heeft tonen van tropisch geel fruit, 5% alcohol, en met haar zachte afdronk is het deze zomer één van de blonde toppertjes op ons terras.

 • Nieuw 60+ Cafe

  Lekker weer onder de mensen zijn en de dingen in het leven bespreken in een fijne omgeving. Op de laatse vrijdag van de maand, soms op een andere vrijdag, organiseren we nog steeds het 60+ Cafe. Kom lekker binnen en met elkaar maken we het gezellig. Net als vroeger, je weet het echt nog wel. We beginnen om 15.00 uur.