Over Café de Haven

Wie café de Haven zegt, zegt de sluis. En andersom. Ze hebben een rijke, gezamenlijke historie die teruggaat naar 1876. In dat jaar begint Frans Demmenie een tapperij in z’n woonkamer. Daarmee is de huiskamersfeer verklaard die tot op de dag vandaag onlosmakelijk met het café is verbonden. Anno 2018 is er veel veranderd, maar is het nog steeds de huiskamer die je altijd gewild hebt.

Meer over Café de Haven

Havenagenda.

Er zijn geen actuele agendapunten beschikbaar.

Bekijk de Havenagenda

Havennieuws.

  • Sunday Roast/Weekend Roast

    Elk weekend serveren we een nieuw gerecht; De Weekend Roast. Dus elke vrijdag, zaterdag en zondag weer een ander smakelijk vlees, vis of vegetarisch gerecht welke we bekend maken op FB en Instagram. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd van de kaart de Biefstuk van Keurslager Kees met die heerlijke Havensaus of een ander gerecht kiezen. Wil je een speciaal menuutje van Wendy? Neem dan kontakt op met de Havenmeester.
     

Meer Havennieuws

Hertog Jan Grand Prestige
Havenspeciaal.

Hertog Jan Grand Prestige

Hertog Jan Grand Prestige wordt gebrouwen met vier verschillende soorten mout. In de rijpe, volle smaak proef je zowel bittere tonen van chocolade en koffie als zoete tonen van karamel en rozijnen. Wij schenken barrel-aged. Onze Grand Prestiges rijpen in onze eigen kelder. En dat proef je. Nu op de tap met 10% alcohol.

Bekijk het Havenmenu