Kermis

Zondag 16 september

Kroegentocht -Short Tandem Repeats - De Tompoezen Club

Rampscenario

Dit jaar is het drijvende ponton voor Short Tandem Repeats. Dit zijn korte stukjes repeterend DNA in ons qenoom. Repeterend maar als geheel uniek. En dat is wat deze band is. Met een mix van bekende rock en popcovers gaan ze een uniek feest bouwen op de kade.

De Tompoezen Club

Uitgehost? Moe gefeest? Dacht het niet! Na een korte pauze is het de beurt aan de muziek van De Tompoezen Club. Zit je dak er nog op? Dan gaat ie er nu vanaf! Maandagochtend? Who cares. Het is Havenfeest. Dus dansen zul je, dansen.


Dinsdag 18 september

Zwingo

Zwingo

We poetsen het stof van de bingomolen. We halen de bingoballen uit ’t vet. Zelfs na zovele succesvolle jaren is het weer gelukt om nieuwe dingen te verzinnen. Zwingo; Elk jaar weer anders. Gewoon op een doordeweekse dinsdagavond. Er moet gedanst worden. Zwingen, zwong, gezwongen. En je weet ’t: de Havendansvloer is beperkt, dus het aantal deelnemers ook. Inschrijven kan nog uitsluitend telefonisch. Helaas Vol.


Donderdag 20 september

Kaarten bij Cok en Rineke

Kaarten bij Cok en Rineke

Wegens traditie geprolongeerd: kaarten bij Cok en Rineke. 'n Betere gastheer en -vrouw? Je kunt het je simpelweg niet voorstellen. Alsof je in je eigen huiskamer zit te kaarten. Laat je vaste maat maar thuis, want vanavond wissel je zo vaak van partner, zoals je dat nog nooit hebt gedaan. Kortom, jas de klavers! Bel of mail als je erbij wilt zijn. We beginnen om 20.30 uur.


Vrijdag 21 september

The Raiders of the lost Turbopolyp

De kracht van de Veense Kermis is de traditie. Elk jaar weer hetzelfde. Behalve bij de Stamgasten. Daar is natuurlijk altijd alles net weer even anders. En dat dit jaar alweer voor de 26e keer. Traditie is je vrijdag starten bij de Haven en kijken wat deze mannen nu weer verzonnen hebben. En natuurlijk; Meedoen, want dat geeft je kermis net die extra dimensie die het nog leuker maakt. Baan je een weg door de jungle van de Zwet en ga in de Temple of Don op zoek naar de Gouden Polyp zodat je onbeperkt rondjes kan draaien in de Turbopolyp zonder misselijk te worden. Inschrijven kan al tijdens de kroegentocht.

Mom's Finest

Deze ideale schoonzonen gaan er een echt kermisfeest van maken. In anderhalf uur knallen ze in een hoog tempo de lekkerste plaatjes door de sluis. Dansbare pop, luchtgitaarklassiekers, pareltjes van weleer en meer. Trek je droge setje, je dansschoenen en je zwemvest maar aan en ga los.

Zwingen in 't Zuije - Reinier Haas- Herke Tuinstra

Reinier Haas

Na Mom's Finest zit rustig bier drinken er niet in. Dan nemen Reinier Haas en Herke Tuinstra namelijk plaats achter de knoppen van de muziekmachine. Deze DJ 's ken je natuurlijk van Dansen bij Olivier, 070 Borrels, Puur en Leiden loves de nineties en ga zo maar door. En Herke staat weer te popelen om je bij de hand te nemen de dansvloer op de Zwet op. Samen met jullie maken deze DJ's er weer een swingende Kermis van.

Lekker Happen

Van al het feesten wordt je best hongerig en dat is gevaarlijk. Je moet wel een bodempje blijven leggen anders haal je het einde zeker niet. Dus tussendoor naar Rob’s Catering voor een Turkse pizza, broodje Hamburger of worst van de grill.


Zaterdag 22 september

Heel de Haven Zingt -  KaraBoke met Toon - O'Nine

Zingen in 't Zuije met Wim Loos

Natúúrlijk mag je na de bloemencorso effe een bakkie en een biertje bij de buren doen. Zolang je de tijd maar in de gaten houdt want het programma is dit jaar toch weer anders. Om 15.30 uur start Wim met een Old School Meezing- repertoire van heuse hits, nostalgische popsongs, nederpop en natuurlijk die oergezellige smartlappen waarin je je zo lekker kan laten gaan. Dus smeer die stembanden. En vergeet die euro niet hè? Want zingen zonder boekie, da’s best lastig. En aan playbacken doen we niet.

KaraBoke

Geheel nieuw dit jaar en passend binnen de Haven traditie is de KaraBoke met feestband Toon. Meezingen met een liveband, als een popster op het podium voor een enthousiast publiek. Wie droomt er niet van. Deze droom is geen bedrog. Meld je aan bij Bo. Kies een nummer en ga los. Enthousiasme is belangrijker dan een gouden keeltje. Dus zorg dat je erbij bent vanaf 18.00 uur.

O'Nine en Reinier Haas

O'nine

Wat een feest is het elk jaar op zaterdagavond. Je kermis afsluiten bij de Haven. Je ontmoet iedereen die zijn laatste energie en tulpies en uit perst en feest naar het slot. Dat wil je toch niet missen. En je mág ze ook niet missen, de mannen van O'Nine Na hun debuut smaakt het feest op de Zwet naar meer en staan ze te popelen om er nog een groter feest van te maken.  Vanaf 21.00 uur als de band begint met spelen barst het feest weer los zorg dat je op tijd bent om een plekje vooraan op het ponton te veroveren. Reinier Haas komt gezellig met deze band mee en zorgt ervoor dat er geen gaten vallen in je dans/drink en ouwe hoer ritme.