Over Café de Haven

Wie café de Haven zegt, zegt de sluis. En andersom. Ze hebben een rijke, gezamenlijke historie die teruggaat naar 1876. In dat jaar begint Frans Demmenie een tapperij in z’n woonkamer. Daarmee is de huiskamersfeer verklaard die tot op de dag vandaag onlosmakelijk met het café is verbonden. Anno 2018 is er veel veranderd, maar is het nog steeds de huiskamer die je altijd gewild hebt.

Meer over Café de Haven

Havenagenda.

Er zijn geen actuele agendapunten beschikbaar.

Bekijk de Havenagenda

Havennieuws.

  • Wijziging Openingstijden

    Per 1 oktober gaat het winterseizoen in en gaan we een tandje lager draaien. Dit betekend dat we dinsdag en woensdag gesloten zijn. 

  • Sunday Roast/Weekend Roast

    Door het succes van vorige winter serveren we onze Sunday Roast niet meer alleen op zondag maar het hele weekend. Dus elke vrijdag, zaterdag en zondag weer een ander smakelijk seizoensgerecht welke we bekend maken op FB en Instagram. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd de Biefstuk van Kees met die heerlijke Havensaus of de saté van kippendij komen eten. Wil je een speciaal menuutje van Wendy? Neem dan kontakt op met de Havenmeester.
     

Meer Havennieuws

Julius
Havenspeciaal.

Julius

Donker-goud-blond pittig bier met een stevig indrukwekkend geurend aroma dat evolueert in je mond van zoet naar droog. Julius heeft een weelderige smaak met subtiele tinten van kruiden en vanille. Maar let op, dit lekkers heeft wel 8,5% alcohol.

Bekijk het Havenmenu