Havenagenda.

 • zondag 21 januari 2018 WInter Walking Dinner

  De derde zondag van januari staat traditie getrouw gereserveerd voor het Winter Walking Dinner. Wandel samen met je gezelschap door het oude Roelofarendsveen en bezoek de deelnemende horecabedrijven voor een winters-gerechtje. Kijk voor de actuele stand van zaken op de Facebook pagina "de Veense Kroegen"

 • vrijdag 26 januari 2018 Besloten vanaf 20.00 uur

  Vanavond valt er weer wat te vieren in de gezelligste huiskamer van Kaag en Braassem. Helaas is het alleen voor genodigden. Heb je ook wat te vieren, wil je geen rompslomp en zoek je een gezellige, unieke locatie? Neem dan kontakt op met de Havenmeester.

 • vrijdag 9 februari 2018 Besloten vanaf 17.00 uur.

  Bij het behalen van een zekere leeftijd hoort natuurlijk een mooi en lekker feest. Vanavond zijn er weer een aantal gelukkigen die uitgenodigd zijn om dit allemaal mee te vieren. Wil je ook een keer iets speciaals? Bel of mail dan de Havenmeester.

Bekijk de volledige Havenagenda

Havennieuws.

 • Sunday Roast/Weekend Roast

  Door het succes van vorige winter serveren we onze Sunday Roast niet meer alleen op zondag maar het hele weekend. Dus elke vrijdag, zaterdag en zondag weer een ander smakelijk seizoensgerecht welke we bekend maken op FB en Instagram. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd de Biefstuk van Kees met die heerlijke Havensaus of de saté van kippendij komen eten. Wil je een speciaal menuutje van Wendy? Neem dan kontakt op met de Havenmeester.
   

 • Bekijk de drijf-inn aftermovie

  Café de Haven en Stamgasten van de haven vierden onlangs hun jubilea met een drive-inn party en een spectaculaire flyboard demo van Bo Krook. Heb je het gemist? Eeuwig zonde natuurlijk, maar niet getreurd! Je kunt het allemaal nog eens bekijken in de aftermovie gemaakt door Flatland Mediaproductions.

 • Het hier en nu

  Omdat alles heel snel gaat in dit informatie tijdperk kan het zijn dat de website net niet actueel genoeg meer is. Volg ons daarom ook op de andere sociale media mogelijkheden.

Bekijk al het Havennieuws

Havenspeciaal.

januariHertog-Jan Grand Prestige Dubbelgerijpt

Hertog-Jan Grand Prestige Dubbelgerijpt

Het paradepaardje van de brouwerij. een bier van hoge gisting met 10% alcohol. Dubbelgerijpt dus nog voller van smaak.