Boergondelen

Een culinair vaar-avontuur in het Groene Hart

3 restaurants aan het water, 3 proeverijen met streekproducten, 1 grote vaartocht door het Groene Hart

Wat is Boergondelen?

Een grote ronde varen door het mooie Groene Hart en onderweg bij drie restaurants aan het water proeven van de lekkerste streekproducten: dat is Boergondelen. Leuk voor toeristen die een boot huren, bedrijven die willen teambuilden of vergaderen en natuurlijk voor bewoners die met eigen boot willen genieten van hun mooie omgeving!

Wanneer kunt u Boergondelen?

Boergondelen kan op woensdag tot en met zondag. U kunt kiezen bij welk restaurant u wilt starten en vaart de ronde altijd met de klok mee. Maximaal genieten? Neem ruim de tijd voor uw Boergondelronde en start rond 11.00 uur. De vaartijd bedraagt minimaal vier uur (exclusief tijd aan wal). U krijgt een vaarkaart mee op uw startpunt.  

Kosten en betaling

De kosten voor Boergondelen bedragen € 28,- per persoon, hiervoor ontvangt u drie proeverijen van streekproducten (formaat voorgerecht), bij ieder restaurant één. Deze prijs is exclusief drankjes en eventuele boothuur. Betaling dient altijd te geschieden bij het startpunt van uw Boergondelronde.

Groepen en arrangementen

Wilt u met een groep komen Boergondelen en een boot huren? Kijk dan op www.rondomkaagenbraassem.nl voor een geschikte verhuurder of informeer naar de mogelijkheden voor een arrangement op maat.

Reserveren

Reserveren voor Boergondelen kan bij Restaurant Kom Eten via 071-501 2220 of via welkom@kometeninhoogmade.nl.


Boergondelen is een arrangement van:

De Hanepoel - Abbenes
www.hanepoel.nl

Kom Eten - Hoogmade
www.kometeninhoogmade.nl

Café de Haven - Roelofarendsveen
www.cafedehaven.nl