Boergondelen

Een culinair vaar-avontuur door het Groene Hart

Ontdek de culinaire kwaliteiten van het Groene Hart terwijl u een mooie ronde vaart. Bezoek drie lokale restaurants langs het water en geniet van drie gerechten met streekproducten. Vaar met eigen boot of huur uw schip!

Drie restaurants uit het Groene Hart bundelen hun krachten voor het arrangement: Boergondelen. Een vaartocht door de polder gecombineerd met een proeverij van streekproducten bij Kom Eten in Hoogmade, De Hanepoel in Abbenes en Cafe De Haven in Roelofarendsveen. Bent u op zoek naar een leuke dag uit voor uzelf, uw bedrijf of toeristische bezoekers van het Groene Hart? Dan is Boergondelen iets voor u!

  • 3 restaurants aan het water
  • 3 proeverijen met streekproducten
  • 1 grote vaartocht door het Groene Hart

Varen en lekker eten in het Groene Hart: dat is Boergondelen!

Boergondelen

Een grote ronde varen door het mooie Groene Hart en onderweg bij drie restaurants aan het water proeven van de lekkerste streekproducten: dat is Boergondelen. Leuk voor toeristen die een boot huren, bedrijven die willen teambuilden of vergaderen en natuurlijk voor bewoners die met eigen boot willen genieten van hun mooie omgeving!

Wanneer kunt u Boergondelen?

Boergondelen kan op woensdag tot en met zondag. U kunt kiezen bij welk restaurant u wilt starten en vaart de ronde altijd met de klok mee. Maximaal genieten? Neem ruim de tijd voor uw Boergondelronde en start rond 11.00 uur. De vaartijd bedraagt minimaal vier uur (exclusief tijd aan wal). U krijgt een vaarkaart mee op uw startpunt.

Reserveren

Reserveren voor Boergondelen kan bij Restaurant Kom Eten via 071-501 2220 of via welkom@kometeninhoogmade.nl.
Wij verzoeken u vriendelijk om eventuele medische dieetwensen/allergieën direct bij de reservering door te geven. Omdat Boergondelen echt een bourgondische proeverij van streekproducten is, is het helaas niet altijd mogelijk om met smaakvoorkeuren rekening te houden.

Kosten en betaling

De kosten voor Boergondelen bedragen € 30,- per persoon, hiervoor ontvangt u drie proeverijen van streekproducten (formaat voorgerecht), bij ieder restaurant één. Deze prijs is exclusief drankjes en eventuele boothuur. Betaling dient vooraf te geschieden per bank aan Restaurant Kom Eten – NL52RABO0161981941 o.v.v. uw naam, aantal personen en vaardatum.

Boot huren of varen met een groep

Zelf varen en een boot huren? Bekijk de mogelijkheden bij:

Of kijk op www.rondomkaagenbraassem.nl voor een geschikte verhuurder

Boergondelen met een groep? Wij werken graag samen met:

Boergondelen is een arrangement van: