Actueel

Havenagenda.

 • zaterdag 22 december 2018 Zing Mee in het Feestcafe

  Net als vorig jaar gaan we onder leiding van  de Mannen van Staal weer zingen met de microfoon. Geen karaoke of boekjes maar gewoon uit je hoofd. Vanaf 22.00 uur staat de microfoon op aan.

 • woensdag 26 december 2018 Santa Job s Kerstswing

  Na twee gezellige dagen wil je eigenlijk het liefst naar je favoriete café om je vrienden te ontmoeten. Daar hoort natuurlijk goede muziek van Santa Job bij zodat je ook nog een lekker dansje kan doen. Deze ingrediënten zijn aanwezig om de kerst weer goed af te sluiten.

 • donderdag 27 december 2018 The A’Meezing Top 2000

  In de donkere dagen na kerst zoeken we elkaar op voor extra gezelligheid en zingen we onder begeleiding weer de nummers uit de Top 2000.

  Kaarten zijn vanaf 1 december te koop in het café. Zorg dat je er eentje hebt want vol=vol!
   

 • vrijdag 28 december 2018 The A’Meezing Top 2000

  Kaarten voor deze legendarische Mee Zing avond zijn vanaf 1 december te koop in het Café. Deze avond is UITVERKOCHT

 • zaterdag 29 december 2018 Reserveer de Hottub

  Met elkaar knus in het warme water met uitzicht op het Braassemermeer. Met een lekker drankje en hapje erbij ervaar je de speciale winter wellness bij de Haven. Let op; zaterdag en zondag zijn badkledingdagen. Reserveren verplicht.

 • dinsdag 1 januari 2019 Alle mensen de beste wensen

  Nieuwjaarsparty met een duik in de Zwet, bijkomen in de hottub, 3 zoenen met de beste mensen en muziek.

 • zaterdag 5 januari 2019 Palingtoernooi

  Het darttoernooi, traditioneel om Palingprijzen van van Veen, wordt 39 jaar. Gooi je graag een pijltje? Schrijf je in vanaf 19.30 uur.

 • zondag 20 januari 2019 Winter Walking Dinner

  Wandeling door Roelofarendsveen met in elk café of restaurant een winters gerechtje. Zet je muts op, sla je sjaal om en trek je beste vrienden of familie van de bank en maak er een meer dan gezellige avond van. Kaarten zijn te koop bij de deelnemende etablissementen.

Havennieuws.

 • Kaarten Winter Walking Dinner nu te koop

  Wandeling door Roelofarendsveen met in elk café of restaurant een winters gerechtje. Zet je muts op, sla je sjaal om en trek je beste vrienden of familie van de bank en maak er een meer dan gezellige avond van. Kaarten zijn te koop bij de deelnemende partijen en kosten tot 11 januari 2019 € 30,- Daarna € 32,50. De locatie waar je je kaart koopt is startlocatie. Check de website voor de laatste informatie.

 • Wijziging Openingstijden

  Per 1 oktober gaat het winterseizoen in en gaan we een tandje lager draaien. Dit betekend dat we dinsdag en woensdag gesloten zijn. 

 • Sunday Roast/Weekend Roast

  Door het succes van vorige winter serveren we onze Sunday Roast niet meer alleen op zondag maar het hele weekend. Dus elke vrijdag, zaterdag en zondag weer een ander smakelijk seizoensgerecht welke we bekend maken op FB en Instagram. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd de Biefstuk van Kees met die heerlijke Havensaus of de saté van kippendij komen eten. Wil je een speciaal menuutje van Wendy? Neem dan kontakt op met de Havenmeester.