Actueel

Niks missen? Blijf hier op de hoogte van de laatste actualiteiten en evenementen in en rond de Haven.
Kijk voor de laatste nieuwtjes ook op onze Facebookpagina of volg ons op Twitter.

Havenagenda.

 • vrijdag 8 december 2017 Besloten vanaf 20.00 uur

  Vanavoind is het weer feest in de Haven. Heb je geen uitnodiging? Helaas. Maar wellicht wil je zelf ook wat vieren en dan is de Haven natuurlijk een prachtige plek met veel mogelijkheden. Neem dan kontakt op met de Havenmeester.

Havennieuws.

 • Sunday Roast/Weekend Roast

  Door het succes van vorige winter serveren we onze Sunday Roast niet meer alleen op zondag maar het hele weekend. Dus elke vrijdag, zaterdag en zondag weer een ander smakelijk seizoensgerecht welke we bekend maken op FB en Instagram. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd de Biefstuk van Kees met die heerlijke Havensaus of de saté van kippendij komen eten. Wil je een speciaal menuutje van Wendy? Neem dan kontakt op met de Havenmeester.
   

 • Bekijk de drijf-inn aftermovie

  Café de Haven en Stamgasten van de haven vierden onlangs hun jubilea met een drive-inn party en een spectaculaire flyboard demo van Bo Krook. Heb je het gemist? Eeuwig zonde natuurlijk, maar niet getreurd! Je kunt het allemaal nog eens bekijken in de aftermovie gemaakt door Flatland Mediaproductions.

 • Het hier en nu

  Omdat alles heel snel gaat in dit informatie tijdperk kan het zijn dat de website net niet actueel genoeg meer is. Volg ons daarom ook op de andere sociale media mogelijkheden.

Bekijk al het Havennieuws

Havenspeciaal.

novemberHertog-Jan Bock Dubbelgerijpt

Hertog-Jan Bock Dubbelgerijpt

Met zijn volle, romige, karamelachtige smaak één van de lekkerste Bockbieren van Nederland. Dubbelgerijpt in de kelder van de Haven met 6,5% alcohol een smaakmaker op ons terras.